“Alleen wie ronddoolt, vindt een nieuwe weg.”  (Noorse uitdrukking)

 

Trip 2024 schotland

Wat een verrassing was dat! Uitgenodigd worden door mijn zonen om met hen en een aantal vrienden naar Schotland te gaan. Tegelijkertijd met mijn uitnodiging, kreeg ook Nico dezelfde uitnodiging van Perry. Wat hebben wij genoten! Het weer zat ons mee en Schotland heeft onze verwachtingen overtroffen, een bijzonder mooi land! 

 

PS Perry, bedankt voor het filmpje en Joas en Kevin voor het prachtige camera werk!

Trip 2022 Rondje TsjechiË

Gaan we wel of gaan we niet? We gaan! Samen met Bertus en Nico weer een gezellig en avontuurlijk rondritje gemaakt door Tsjechië en een klein stukje Polen. Dit keer wat minder lang dan onze vorige tripjes, maar desalniettemin was het weer een fantastisch reis!

Trip 2019 richting Litouwen

Met Bertus en Nico richting Litouwen. Ondanks pech onderweg was het weer een geweldige reis! Ook hier: Voor een verslag van deze reis, lees mijn reisblog.

Trip 2018 richting Kroatië  

Met Nico richting Kroatië. Zwemmen in de Donau en in het Ballatonmeer, het was weer een superreis! Voor een verslag van onze reis lees mijn reisblog.

Op naar Oekraïne 2017

Samen met Bertus en Nico naar Oekraïne. In 2016 waren Nico en ik al in de buurt van grens van Oekraïne, toen konden we er niet in want Nico had geen paspoort bij zich, maar nu kon het wel! Het was weer een reis met verassingen. We reden door prachtige onbekende gebieden, sliepen op bijzondere plekken (van voetbalstadion tot bejaardenhuis). Opnieuw een reis om nooit weer te vergeten.  

Op naar Hongarije 2016

Met Nico naar het oosten. Leuke ontmoeting met Lucas en zijn moeder uit Turany (Slowakije) bij wie Bertus en Nico een jaar eerder hadden overnacht. Prachtig natuurgebied (Aggtelek National Park) in Hongarije ontdekt. Ik ben regelmatig door Hongarije gereden voor mijn bezoekjes aan Roemenië, dit was nieuw voor mij. De moeite waard om nog eens terug te komen. Alle foto's en korte stukjes film zijn met onze mobiele telefoon gemaakt. Nico kan alles ;-) motorrijden en filmen met de telefoon in de hand. 

Zuid Frankrijk, Cantignergues 2013

Er even tussenuit! Voor 2 weken naar een retraiteoord in Zuid Frankrijk. Op mijn Transalp naar het zuiden. Navigatie op hoofwegen vermijden en maar kijken waar de weg langs gaat. Prachtige velden zonnebloemen in het noorden en klaprozen in het zuiden. Mooie dorpjes en uitgestrekte gebieden. Over het viaduct van Millau (eindelijk een keertje op de motor ;-) en door het gebied rijden waar wij als gezin zo vaak van onze vakantie hebben genoten. Wat een rust in Cantignergues! Super genoten van mijn reis en tijd in Cantignergues!