“Verkopen is in wezen een overdracht van gevoelens.” (Zig Ziglar)

Verkoop is voor mij hobby. Nu ik deze site toch heb, waarom geen gebruik maken van de mogelijkheden? Weer eens wat anders dan Marktplaats. Wil je meer informatie of heb je belangstelling neem dan contact met mij op.

Goed onderhouden paarse Pan van 1995. ABS pompen gereviseerd en grondige beurt gehad. 95.525 kilometer, klaar voor de volgende 10.000 km. Bij interesse neem even contact met mij op.

Prachtige Pan European ST1100! Met een nog gunstige kilometerstand. Helemaal nagekeken en beurt gegeven. Ondanks een aantal kleine gebruikerssporen ziet de motor er nog heel mooi uit. Evt. inruil van een andere Honda Pan European of Transalp is bespreekbaar.

 

 

 

 

Uiteraard met gebruikerssporen, maar nog fantastische mooie en technisch super goede motor. Helemaal nagekeken en klaar om mee op reis te gaan. Heb je belangstelling, neem dan even contact met mij op. Eventuele inruil is bespreekbaar.

Nog hele nette Bagster tanktas voor de ST1100. 1 haakje is afgebroken, maar die is voor een paar euro te vervangen. De tas hoeft niet weg, misschien ga ik hem zelf gebruiken. Maar... mocht je er naar op zoek zijn en hem heel graag willen overnemen, dan mag je hem van mij overnemen. 

Binnenkort verwacht:

Zo nu en dan kom ik ze nog tegen en lukt het mij een gebruike set in te kopen. Veel te duur, maar ja.... beter duur dan niet meer te krijgen!

 

Binnenkort hoop ik weer een set gebruikte beschikbaar te hebben. Heeft u interesse neem dan contact met mij op.

Net zoals de kuipverbreders zijn deze deflectors bijna niet meer te verkrijgen. Ik heb hier nog 1 setje van te liggen. Zodra ik nog een setje kan bemachtigen komen deze ook te koop. Heb je belangstelling, houd deze site in de gaten.

Voor meer onderdelen en een wisselende aanbod van Honda Pan European motoren, tik op onderstaande link.